27-09-07

heyz

inderdaad alweer een eindje geleden dat ik nog eens wat van mij liet weten zeg, shame on me. Ik houd me meestal met vanalles en nog wat bezig en dan vooral met chatten en vermits de regel nog steeds telt dat ik maar een uurtje op Internet mag slaag ik er meestal niet in om nog een blogbericht te typen. Blogjes bezoeken doe ik wel bijna dagelijks.

Op school gaat alles volgens plan. Voor de meeste sb's haal ik wel goeie punten en verlopig ben ik mee. Hopelijk blijft het zo hé. Vandaag was het feestdag van de Heilige St-Vincensius. Daarom kregen we in de pauze een ijsje, wel leuk. In de voormiddag hadden we het eerste uurtje Tw, we hadden sb en het viel wel nog mee, het tweede uurtje normaal Lo, maar onze leerkracht was afwezig dus toen werd het maar een stomme taak oplossen in de studie. Daarna twee uurtjes labo natuurwetenschappen dat werkt met een doorschuifsysteem, deze keer hadden we Fysica, doe ik het liefst van allemaal. En de leerkracht is ook wel aangenaam, ze heeft een gevoel voor humor, geeft wel goed les en ze stopte vandaag zelfs bijna 25 min vroeger dan tijd was. Deze namiddag hadden we dan koken, we maakten frietjes met verfijnde kipfricassee klaar (gewoon frietjes met vol-au-vent dus)

Deze avond plofte ik moe maar blij in de zetel , we hebben namelijk een verlengd weekend, zelfs een dubbel verlengd weekend, we zijn morgen en maandag thuis van school. En het wordt druk, want vanaf morgen kort na de middag ga ik mijn schat ophalen, gaan we samen naar me beste vriendin , filmpje bekijken, blijven we daar eten, 's avonds naar een film en 's nachts blijf ik bij haar slapen. De volgende dag komt zij mee met mij naar mijn huis en gaan we naar een fuif 's avonds en blijft ze bij mij slapen. Maar ik ben aan het afwijken, ik zat dus in mijn zetel en keek wat tv en plots zag ik dat That 70s Show bezig was en ik bleef eventjes kijken, normaal wordt dat vrij snel weggezapt want meestal vind ik het geen zo'n mooi programma. Maar deze keer wel, ze zongen allemaal hits en het was echt wel mooi en leuk .

Maar nu ga ik weer eens jullie laten, heb nog 50 minuutjes over en ga nog wat op Netlog en andere sites surfen.

xx sil

vele groetjes

168309qz6cvl7jr7

23:13 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

amai een uurtje op het internet is ook wel heel weinig he!
Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 28-09-07

Sil, ik wens je een reuze weekend. Geniet er maar van.En we zien het wel als je hier weer verschijnt!

Gepost door: magda | 28-09-07

:-) als we af en toe iets kunnen lezen is dat prima in orde
zo weten we dat alles in ordse is hé Silke :-)
geniet nog van het weekend
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-09-07

*** Silly Sil!

En, wast e beetje tof jen dubbel verlengd weekend?
Kèn joen bina nie hoort! Luxeeeee! :D
Tot morgen, hé!

Greetz

Gepost door: Romina | 01-10-07

Geniet ervan ik zie je wel komen lezen, dikke knuf viv

Gepost door: viv | 03-10-07

dag Sil! Ik kom je even een knuffel geven!Heb je het zo druk?

Gepost door: magda | 04-10-07

:-) even komen piepen
geniet van het weekend Silke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 06-10-07

De commentaren zijn gesloten.