28-07-07

heyz

eindelijk nog eens terug. Ik heb meestal wel iets te doen en zo kom ik amper aan bloggen toe zoals jullie wel al gemerkt zullen hebben.

Mijn ouders zijn twee weken geleden op reis geweest en ik was niet mee wat betekende dat ik het  huis voor mij alleen had.Eigenlijk niet echt volledig voor mij alleen want Hann was een hele week te gast bij mij. De rest kunnen jullie waarschijnlijk wel raden. Niet dat ik echt feestjes heb gegeven maar wel een paar vrienden uitgenodigt wat voor heel wat gezellige avonden , namiddagen en zelfs nachten heeft gezorgd. Zo hadden we eens op een avond Romina  en Timo op bezoek. Een namiddag eens een paar jongens die pannekoeken kwamen eten, zo is Hann met kleren aan in het zwembad belandt. Dit was al de laatste dag en één van de jongens is dan nog zo vriendelijk geweest om te helpen met de afwas. Het huis moest toch een beetje opgeruimd zijn hé tegen dat die ouders van mij thuiskwamen.

Deze week was ik weer aan het werk op het speelplein. Ons thema was China en het was wel leuk. Ook volgende week en de week daarop sta ik nog op het speelplein maar vanaf volgende week eens bij de eerste graad. Dat betekent dat ik en nog anderen de leiding hebben over het 1e, 2e en 3e leerjaar. Zal ook wel leuk worden vermoed ik.

Gisteren zijn we nog op babybezoek geweest. Was leuk, het zusje was op het laatste al helemaal niet meer beschaamd en ze gaf me zelfs een zoen toen ik vertrok. Ook vandaag weer op babybezoek, maar dan een babyborrel. Vrienden van mijn ouders die een dochtertje hebben gekregen, wat was ze snoezig. Nuja, waarschijnlijk zeg ik dat zo ongeveer van alle baby'tjes. Omdat het toch in Oostende was zijn we daar deze avond nog gebleven en er gegeten. Er is daar een heel lekker restaurantje waar ze heerlijke pasta met gerookte zalm hebben. Daarna nog even gewandeld langs de kust en dan maar weer naar huis.

Nu ga ik jullie laten, nog eens wat blogjes bezoeken wat ook al weer even geleden is.

xx sil

vele groetjes

beertje7

 

22:45 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Heyyyyyyyy Amaai , Sil , je zit ook niet stil precies.
Maar allee , zolang je je amuseert , da's het belangrijkste he.
grtz!

Gepost door: cica | 29-07-07

:-) het is vakantie om te genieten hé Silke :-)
een fijne maandag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 30-07-07

Hey Sil Blijkbaar heb je het druk in je vakantie.
Bedankt om mee te doen met de raadsels.
De nieuwe raadsels staan er al op , als je wil , kom ze maar oplossen.
groetjes en geniet nog van je verlof.

Gepost door: cica | 02-08-07

:-) even komen piepen :-)
nog veel plezier in je vakantie Silke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-08-07

Nog een prettige vakantie.
Groetjes Jana

Gepost door: Jana | 05-08-07

Tijd voor een updateje beste Silke..!
Maak het niet te vals vanavond!

Greetz x

Gepost door: Romina | 08-08-07

De commentaren zijn gesloten.