20-06-07

heyz

goh, ik ben grandioos gebuisd voor mijn Cultuurwetenschappen. Ik had al enorm veel zenuwen en ik trok vragen die in feite nog simpel waren maar waarvan ik het antwoord schuldig moest blijven. Het leek wel of ik een black-out had. Mijn punten zullen er zo gaan op trekken begin ik meer en meer het gevoel te hebben. Morgen Gedragswetenschappen, zie ik al meer zitten. Nuja, het wordt vooral afwachten tot het rapport.

Vandaag en gisteren was het hier echt zalig warm. Gisteren genoot onze kat er ook van, ze lag heerlijk in het gras te slapen. Ook vandaag was het weer warm, maar er was wel een fris windje. Maar deze nacht dan , wat een onweer hadden we hier zeg. Ik slaap normaal gezien zo vast als iets, er mag al veel gebeuren 's nachts voor ik wakker wordt, maar deze nacht werd ik toch gewekt door het gedonder en gebliksem. Ik had mijn ruitje namelijk laten openstaan. Ikke dus uit mijn bed en mijn ruitje dicht en ik ben ook nog eventjes blijven staan, het hield niet op met flitsen, alles was bijna continu verlicht. Was wel mooi, ik ben er niet bang van , ook al is het wel gevaarlijk. Ik vind het eigenlijk wel nog mooi. En wij hebben ook enorm geluk gehad dat de bliksem hier niet ingeslagen is of dat het hier niet overstroomd is, wat bij vele andere mensen wel het geval was.

Nu ga ik nog wat blogjes doen, nog wat chatten en daarna nog eens wat gaan leren hé.

xx sil

vele groetjes

vlindertjeuh

 

20:25 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Sil spijtig van de enen examen, hopelijk de andere beter. Duim voor morgen. Ik hou ook zo van onweer. Alleen die overstromingen en blikseminlagen zijn wat minder he, nog een dikke knuffel

Gepost door: viv | 20-06-07

oei... ...we moeten harder duimen voor jou!
Maar zoals je zegt, afwachten hoe het rapport er uitziet, dan pas kan je er iets van zeggen hé. Alles komt wel goed!!!
Ik hou ook van onweer! Vroeger was ik daar bang van (als ik heel wat jonger was)maar nu kijk ik daar ook graag naar toe. Hoewel het inderdaad wel gevaarlijk kan zijn.
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 21-06-07

Bijna voorbij... ...die examens. En het eindresultaat zal beslist meevallen.Eén slechte dag is nog geen ramp hé!Vandaag is het beter gegaan hoop ik.

Gepost door: magda | 21-06-07

Heej sil,
Kduim voor een goed rapport voor je!
1 slechter vak kan ook niet zoveel kwaad hé, als de andere vakken maar goed zijn :-D.
Groetjes Jana

Gepost door: Jana | 27-06-07

Nog een duwtje! En 't is voorbij!
Ik duim alvast voor je!
Liefs

Gepost door: Bientje | 27-06-07

hallooooo! Hoe zit het met je! Nog niet bekomen van een slecht examen?
De vakantie is begonnen ,ik hoop dat je er zult van genieten,weer of geen weer! veel plezier!

Gepost door: magda | 01-07-07

De commentaren zijn gesloten.