16-06-07

heyz

goh, één week examens achter de rug, nog één te gaan. En ik heb er geen goed oog op, sommige examens waren echt wel moeilijk en ik had veel op te halen dus dat zal waarschijnlijk niet lukken.En ik wil er nochtans zo graag doorzijn en mijn zesde jaar kunnen starten. Maarja,we zien wel wat er gebeurt.

Ondertussen al veel gebeurt, zo heeft mijn zus een poosje in het ziekenhuis gelegen, ze had de windpokken, en ook inwendig, dus in haar keeltje en slokdarm zaten er ook allemaal plekjes. Plus daarbovenop nog een bronchite, jaja, ze is een heel gevoelig kindje voor ziektes. Maar ze is al eventjes terug thuis en weer heel erg vrolijk en ontdeugend. Ook opa heeft eventjes in het ziekenhuis gelegen, maar dit wisten we vooraf, hij moest binnen voor een nieuwe pacemaker. Hij had zijn vorige al 9 jaar, en dat gaat mee tussen de 5 a 10 jaar, dus het wil zeggen dat hij hem niet zo heel veel nodig gehad heeft. Hij moest woensdag binnen en vrijdag al weer buiten. Na school ging ik door naar het ziekenhuis,is maar een goeie 5 a 10 min wandelen. En op weg maakte ik nog een praatje met een ex-leerkracht van me, was wel nog eens leuk, heb hele goeie herinneringen aan haar en aan dat schooljaar.

Wat minder leuk is dat One Tree Hill verdwenen is, het is weer afgelopen, wat mis ik het nu al!!!

Ik heb ook eindelijk eens tijd gevonden om de afbeeldingen in de rechtse kolom te veranderen, ik vond ze een beetje te druk en niet passend bij het groen vroeger. Vind het nu wat leuker, ben ook nog bezig alle blogjes op een pagina te plaatsen, want nu neemt het steeds meer en meer plaats in. Een beetje te veel naar mijn zin.

Nuja, ik ga weer eens door. Nog chatten en bloggen.

xx sil

vele groetjes

silke blog

22:24 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hopelijk.. zijn de examen vlug achter de rug ,groeten

Gepost door: Franky | 17-06-07

Sil Gelukkig gaat het beter me je zieke zusje en beter met opa.
Kom nog duimen voor je examen en hopelijk kukt het. Dikke knuffel viv

Gepost door: viv | 17-06-07

Ocharme je zusje...goed dat het nu al beter met haar gaat!

Goh, en jullie mogen geen herexamens doen? Bij ons in het middelbaar mocht dat wel hoor. Je kreeg ofwel een herexamen ofwel een vakantietaak... Doe nog maar goed je best en wie weet mag je wel naar het zesde! Ik duim in ieder geval voor jou hoor!

Gepost door: Mama van Yasmina | 18-06-07

Hoi Silke Sil ;o) Vooral je zelfverrouwen niet verliezen voor de examens hoor meiske !!! Je moet er gewoon BLIJVEN in geloven... de rest komt dan wel vanzelf zolang je er je best maar voor blijft doen... want zonder dat zal het uiteraard niet gaan ;o)

Fijn dat alle "zieken" weer thuis zijn en dat de opa aan de beterhand is...

Lieve groetjes en succes nog verder hoor... ik blijf voor je duimen ;o)))

Gepost door: Lucky | 18-06-07

:-) nog veel succes met de verdere examens Silke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 18-06-07

Sil Nog een laatste week op je tanden bijten zeker en dan zijn die examens achter de rug!
veel succes hoor.
liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 18-06-07

De commentaren zijn gesloten.