28-05-07

heyz

ja, de beslissing is genomen. Ik zie dat iedereen voor het groen is, dus ik zal weer veranderen naar het paars hé. Nee nee, grapje hoor, ik laat het groen staan, er zijn veel positieve reacties op gekomen en ik vind het voor de zomer ook veel frisser. En ik ben er al aan gewend geraakt dus het blijft zo.

Mijn lijst van links is ook aangepast, moest ik toch nog een blogje vergeten hebben of ééntje per ongeluk verwijdert hebben laat het me weten hé. Ook de afbeeldingen heb ik al voor een deel verandert , maar het is nog verre van naar mijn zin dus ik zal daar ook wel nog eens aan verder werken, ook een persoonlijk tekstje is verandert.

Deze voor- en namiddag was het opendeurdag in mijn school en in de omliggende scholen. Dus ik trok er naar toe met enkele vriendinnen en we bezochten een aantal afdelingen zoals blok 8, waar we vorig jaar zaten , het is daar heel erg veel verandert, het is er nu supermooi!!! Nuja, blok 9 waar wij zitten is ook wel een heel modern gebouw dus we mogen niet klagen hé. We zijn ook naar het VTI geweest (Vrij Technisch Instituut) waar we een bezoekje brachten aan een aantal jongens. We zijn zo ongeveer overal wel eens geweest. En morgen ga ik terug, maar dan wel om weer in de les te zitten, wat al veel minder leuk is.

Nu ga ik jullie eens laten, nog wat chatten en waarschijnlijk ook nog wat blogjes bezoeken.

xx sil

vele groetjes

gelbeertjes

 

 

21:16 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) daar heb je alle tijd voor om de afbeeldingen te veranderen hé Silke :-)
fijne avond nog
groetjes

Gepost door: Borriquito | 28-05-07

aaah opendeurdag, waar is den tijd..
mooi design ;-) en tot op de warande!
x

Gepost door: Lien | 29-05-07

het oogt lekker fris! weet je al in welke richting je gaat verder studeren , Of wacht je nog af.

Gepost door: magda | 30-05-07

Wawa Hey Sil,
Het heeft lang geduurd maar hier dan (beter laat dan nooit) mijn welgemeende dank voor de lieve reacties die je op mijn berichtje zette voor de geboorte van Nathan.
En inderdaad Maki, Dodo en Nana zijn de monstertjes van een peuterreeks maar niet van de "Fimbels" zoals jij dacht maar wel van "Wawa".
Je klein zusje zal je wat moeten bijscholen denk ik ;-) Maar je zat er al dichter bij dan Nanigui.
Greetz,
Jess.

Gepost door: Jessica | 06-06-07

De commentaren zijn gesloten.