14-05-07

heyz

 

oei oei oei, wat is het ondertussen alweer even geleden zeg. Maarja, meestal lees ik wel mee op andere blogjes maar kom ik er niet aan om nog een bericht te typen op mijn blog. Ben vandaag wat moe want gisteren hadden we een feest en ook al waren we vrij vroeg weer thuis, toch was het laat toen ik sliep. De pépé en mémé van Vital waren 50 jaar getrouwd en ze gaven gisteren een feest. We werden er om 11u verwacht en na een aperitief konden we aan tafel voor een heerlijke maaltijd, en veel dat we gegeten hebben allemaal. Sommigen waren zelfs ongemakkelijk na het eten.Maar het was echt heerlijk.

Vandaag was het weer school, weer een gewoon dagje school vergeleken met vorige week want dan hadden we Kineforum (drie dagen films bekijken) De eerste dag kregen we twee prachtige films voorgeschoteld, namelijk Babel en El Laberinto Del Fauno. Zeker en vast aanraders om eens te gaan bekijken. Na de eerste dag ongemakkelijk te zitten had ik de tweede dag mijn kussen al mee en toen kregen we in de voormiddag de film Breaking The Waves, die ook heel mooi was. In de namiddag kregen we Eleni te zien en dat is een hele trage film en toen moet ik bekennen dat ik eigenlijk wel eventjes in slaap gevallen ben. De derde dag had ik zelfs mijn plaid al bij me en in de voormiddag kregen we heel erg veel mooie kortfilmpjes te zien en in de namiddag nog een kortfilmpje en een verrassingsfilm , de verrassingsfilm vond ik ook weer wat minder en bijna was ik weer ingedut maar dan heb ik hem toch uitgekeken en op het laatste was hij toch wel mooi. Nog even wat bedankwoordjes achteraf en ook de leerkrachten werden bedankt en kregen een staande ovatie. Ze hebben echt een heel mooi programma samengesteld en veel moeite gedaan voor ons, ik vind het heel erg mooi van hen.

Nu ga ik jullie weer laten, binnen een paar minuten nog een taak van wiskunde maken.

xx sil

vele groetjes

laberintofauno

 

20:57 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

tof zeg! Goh 'Braking the Waves' is dat niet die film over die leraar die wil uittesten of hij net als Hitler vroeger de mensen kan beïnvloeden en naar zijn hand zetten?
Het doet me precies een belletje rinkelen!
En die poster van El Labyrinto del Fauno zit er heel spannend en mysterieus uit!

Liefs
inge

Gepost door: inge | 15-05-07

jaja, kben der vanaf ze!
zeg moej meug je gie da wel bijst de lesse op men blogje:p
ma kgaaj were laten wa gaan bijslapen:)
daag x!

Gepost door: Ellen | 16-05-07

hallo! wel een mooi initiatief van school om jullie zoveel films te laten bekijken.Als je maar niet gesnurkt hebt tijdens de film is het je vergeven dat je indommelde!hahaha

Gepost door: magda | 16-05-07

De commentaren zijn gesloten.