06-05-07

heyz

goh, ik ben nog altijd enorm moe. In Brussel heb ik niet al te veel moeten slapen en in plaats van de vrijdagavond eens vroeg in mijn bed te kruipen bleef ik nog maar eens op tot na 12u . De zaterdagavond moest ik voor het het eerst sinds lang weer babysitten enja, daar lokt msn zodanig, het was 2u maar heel gezellig, maar Amber was dan wakker geworden en ik heb ze dan bij me in bed genomen en zo moest ik ook niet erg veel slapen, om 5u heb ik ze verlegd en toen was het 9u toen ze weer wakker was. Deze namiddag ben ik weer in bed gekropen toen ik thuis was. Moet straks nog leren aan mijn geschiedenis.

Brussel was wel leuk. 's Ochtends vertrokken en dan pas 's avonds kunnen inchecken. In de namiddag bezochten we De Munt, ik vond het er wel mooi en speciaal. Toen we in onze kamer waren hebben we al direct wat heringericht. We schoven onze twee stapelbedden tegen elkaar en zo lagen we dicht bij elkaar. Eerste nacht lagen Romina en ik boven, Hann en T. onder. We aten ook 's avonds één keer in de jeugdherberg en echt lekker vond ik het niet. De volgende ochtend was het veel te vroeg want tegen dat we eindelijk sliepen. En blijkbaar hebben we wat te luid gedaan want de twee kamers verder konden ons horen. In de voormiddag bezochten ik het koninklijk filmarchief, voor vele mensen niets speciaals en enorm saai, maar het heeft toch wel iets, torenhoge rekken helemaal volgestouwd met films, altijd leuk als je een film herkent. Wat ik daar minder leuk vond was het nemen van de lift. Ik haat liften. Op de bovenste verdieping kregen we ook nog het één en ander te zien van hoe je die films herstelt enzo. In de namiddag een wandeling gemaakt. En 's avonds aten we in de Quick en ik had toch niet zo een grote honger dus at ik een Magic Box, wel leuk , zat een soort van Tamagotchi in , zo een virtueel beestje. De tweede nacht is M. verkropen van kamer en sliep zij bij mij boven zodat ze vanonder met drie lagen :-p en geklaagd dat ze hebben. Hann was het plots beu en heel stoer stond ze op en zei : ik ga hiernaast wel een matras halen, tot ze twee minuten later weer in de kamer stond en zei : Romina, ik ga toch maar weer bij jouw komen liggen. De laatste dag was het tijd voor vrijwilligerswerk. We gingen met een groepje van 10 naar het Leger des Heils. Enige nadeel was het Frans, maar ik zat met twee anderen in de keuken bij een superlieve mevrouw en daar zat er ook een meneer die wat Nederlands sprak. Zij was ook zo vriendelijk van ons mee te nemen op een rondleiding. Zo zagen we alle verdiepingen en tot mijn groot jolijt zag ik Romina en Hann een kast uitkuisen, heel grappig. We kregen er ook heel veel vrijheid. Tegen 's avonds was het dan tijd om te vertrekken. Op de trein was het wel vrij kalm, iedereen was uitgeteld.

Nu ga ik jullie weer laten, direct nog wat gaan leren aan mijn geschiedenis, heb ik helemaal geen zin in , en dan vlug in mijn bedje duiken, hopelijk ben ik morgen wat frisser.

xx sil

vele groetjes

venetie

 

21:27 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

:-) het was gezellig :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 06-05-07

Ikke weeral jaloers zenne... Amaai Sil, dat moet daar weeral leuk geweest zijn bij jou. Waarschijnlijk waren de avonden en nachten het leukst in Brussel. Hopelijk hebben jullie niet zitten roddelen over iemand of grote geheimen verteld aan elkaar als ze jullie twee kamers verder konden horen.
Sterkte bij het studeren van je geschiedenis. Daar ben ik nu eens niet jaloers op :-)
Groetjes,
Jessica.

Gepost door: Jessica | 09-05-07

*** Leuk dat je genoten hebt van Brussel en vooral van het gezelschap op de kamer haha. Ja tot de zomervakantie zal er weinig echt rust zijn zeker met de proefwerken in aantocht...
groetjes,

Gepost door: repelsteel | 10-05-07

*** Allé zeg, toch nog een leuke tijd gehad in Brussel en dat geschuif met de bedden, ik zie het al helemaal voor me!

Liefs,
Inge

Gepost door: inge | 10-05-07

Jullie uitstapje naar Brussel is pracies toch gezellig geweest ;-) Bedden verschuiven, lawaai maken en naar andere kamers sluipen...het komt me zo bekend voor hahaha!

Geniet van het weekend!

Gepost door: Mama van Yasmina | 12-05-07

dag silketje, lang geleden eh:p
morgen weeral school jammergenoeg,
maja niet aan te doen
kga je weer laten
daag x!

Gepost door: Ellen | 13-05-07

Hallo Ben een tijdje uit blogland verdwenen en kom weer eens piepen naar je blogje,vele groeten!!!

Gepost door: Franky | 14-05-07

De commentaren zijn gesloten.