20-04-07

heyz

jaaaaaaaa, ik ben terug. Goh, ik ben blij . Het heeft me mateloos geërgerd dat ik niet meer kon bloggen. Alleen al mijn blog openen duurde 20 minuten en ik mag maar een uurtje online dus dat wordt al heel moeilijk. Op de pagina om mijn berichtje te typen geraakte ik al helemaal niet meer. Hoe ik wist dat ik de 20ste ging terugzijn? Simpel, vanaf het moment dat je aan 100% van je up- en download zit vlieg je op slowband. Je hebt een bepaalde datum waarop die weer op 0 gezet worden en bij ons is dit telkens de 20ste.

Ook wil ik nog even bedankt zeggen aan Romina omdat zij een berichtje heeft willen nalaten op mijn blog. Dus dankjewel meid!!! En merciej voe het zo leuk te verwoorden, het is echt goed gevonden.

Deze week is wel goed geweest, juist de sb van Engels was wat minder, maarja, deze was dan ook heel erg moeilijk. Ook de afwezigheid van Hann donderdag was wat minder. Vandaag hadden we eerst Po, we hebben een documentaire van Keith Haring bekeken en de bedoeling is dat we volgende week zelf aan de slag gaan. Dan een uurtje Frans met wat opdrachtjes van een boekje van Frans dat we moesten lezen. Dan een uurtje Aa en Wi. Deze namiddag hadden we dan Lo en nu het eens goed weer was hadden we twee uur een zaal binnen. Zou je het niet krijgen. Maarja, we hebben honkbal gespeeld, het was echt wel nog leuk. En we hebben deze schooldag afgesloten met een uurtje Cw waarin we onze hersenen niet meer moesten gebruiken,we hebben een soort van documentaire bekeken.

Nu ga ik jullie laten, nog wat blogjes doen.

xx sil

vele groetjes

flowers thx

 

20:28 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) gelukkig kan je weer op volle snelheid op de blogjes hé
fijne avond nog Silke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-04-07

*** Ja, wa bennik toch lief om dat te doen hé..!
Tot vanavond!

Groetjes!

Gepost door: Romina | 21-04-07

yowieh hey oe ist?
en wat een grappig toeval dat jij Laurens ook kent :p Hihi

Gepost door: Lien | 21-04-07

goede nacht! ...en fris weer op om een nieuwe schoolweek in te zetten! Nog een duwtje en je hebt weer een paar dagen verlof!

Gepost door: magda | 23-04-07

:-) even een groetje :-)

Gepost door: Borriquito | 25-04-07

De commentaren zijn gesloten.