11-04-07

heyz

goh, het was hier weer eventjes stil . We hebben namelijk al zo een 6 dagen geleden een waarschuwing gekregen dat we al op 80% van onze Telemeter zaten. Wonder bij wonder zitten we nu nog altijd niet op slowband. Nuja, waarschijnlijk zal het toch niet lang meer duren.  

Van bloggen komt er dus niet veel meer in huis. Telkens al die pagina's laden vraagt wel veel. Ik lees wel nog mee op een aantal blogjes maar reageren komt er niet meer van. Vanaf de 22ste zal dit dan wel weer kunnen.

Vandaag heb ik eens mijn boekje van Frans gelezen. Amai, in het begin was het echt serieus doorbijten omdat je eerst alles wil snappen , maar dat lukt toch sowieso niet enja , dan maar het verhaal in grote lijnen volgen en dat lukte vrij goed. Ik vond het verhaal achteraf gezien best nog mooi . We hebben ook opdrachten gekregen ivm het boekje. Ben er al aan begonnen maar amai, niet simpel. De rest zal voor morgen of één van de volgende dagen zijn.

Nu ga ik weer wat blogjes bezoeken, voor zover het nog lukt.

xx sil

vele groetjes

hello kitty bleu

 

20:29 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) ik zit er ook elke maand over en moet dan bijkopen :-)
sinds ze die reactiepagina hebben veranderd verbruik dat veel meer
ik reageer nu ook veel minder dan vroeger
fijne avond nog Silke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 11-04-07

en français? Awel, de volgende post op je mooie blog zou in het Frans moeten zijn...
Au revoir,

Gepost door: repelsteel | 12-04-07

tjah slow surfen is maar niks eh! ;-) das hier afentoe ook zo hoor en ja dan duurd alles zo lang en traag, niet echt plezant, Lieve groetjes van ons allemaal
Mireille en co

Gepost door: madame_kitsch | 12-04-07

De commentaren zijn gesloten.