01-04-07

heyz

alweer zondag, maar deze keer is het nog niet zo erg, want morgen hoef ik niet terug naar school. Niet om 7u opstaan, wat een luxeleventje toch. Ik zal weer eens lekker lang uitslapen om daarna heel de dag nog wat verder te suffen. Alhoewel dat lessen herhalen er ook wel bij zal zijn.

Ik dacht dat ik van alle ziektes af was nu het weer wat warmer werd , maar niets is minder waar. Ik heb weer een hoestje, maar eigenlijk valt het wel goed mee. Heb er niet erg veel last van .

Gisteren ben ik naar De Bierfeesten geweest in Torhout. Het was echt heel erg leuk . Bijna heel de avond waren het zo'n soort van carnavalliedjes, echte ambiancemakers. Bijna iedereen stond op de tafels en banken te dansen. Ook ik :-p Ik was er samen met Hannah en Romina, maar er was nog een ander klasgenootje en zo waren we meestal niet met zijn drietjes maar met een grotere bende. Vandaag dan eerst lang geslapen en dan heel erg lang in mijn pyama gezeten , ook wat op de pc gezeten. Dus eigenlijk wel vrij lui geweest . Ahja, het was zondag hé.

Nu ga ik nog wat blogjes bezoeken.

xx sil

vele groetjes

goede vakantie hello kitty

 

 

20:12 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Het spijt me maar... je bent er met je ogen open ingetuind ;-) hahaha 1 april! Flauw ok, maar het is toch gelukt. Maak er een leuke week van en kom maar gerust verder naar mijn blogje!

Gepost door: Dolinneke | 02-04-07

Yu,zusje jaja ik zat wel te slapen voor Tv als je ma je kwam halen:pGe ziet massaal sjiek.I'll never let you go...you've got the key to my heart...the link to my site...so much more.
Jij bent zalig.

Zeg de leute é
Yu

Gepost door: vital | 02-04-07

De commentaren zijn gesloten.