23-03-07

heyz

hihi, goed nieuws. Ik kreeg vandaag een berichtje dat Amber terug uit het ziekenhuis is. Oef oef. Hopelijk doet ze het nu weer goed voor een heel eindje. Het school zal toch maar voor na Pasen zijn hoor. Want ze heeft de voorbije weken amper twee dagen kunnen gaan, al de rest was ze zo ongeveer ziek. Zo heeft het ook niet veel zin natuurlijk.

Vandaag in Lo hadden we zoals elke week weer lopen en deze keer als test. Ik vond het nog vrij vlotjes gaan en mijn tijd was niet heel slecht vermits ik echt niet graag loop en er dan ook nog eens slecht in ben. Tweede uurtje hadden we telkens als fitness gehad, leuk hoor ik nu veel mensen denken. Wel nee, dan moet ik jullie teleurstellen, zo leuk is het helemaal niet. De reden waarom we fitness doen is omdat er geen andere zaal beschikbaar is en die fitnesszaal is echt een zaal vol oude toestellen. Dus in feite is het echt niet zo leuk. Toen we vroegen wat we deze week gingen doen hoorden we reuzentrampoline. Hoi hoi, dat is nog eens leuk. We mochten elk om de buurt wat oefeningentjes doen. Plots was het ook per twee maar je moest elk om de buurt in de lucht gaan en op de strepen van de rechthoek blijven. Romina en ik dus op de trampoline. Alles goed in het begin, tot ik haar plots heel gevaarlijk dicht zal komen, ben dan maar vlug uit de kant gesprongen maar bij het willen wegduwen is er zo een vinger van mij in haar mond belandt. Haha. Het was wel leuk.

Ik wil degene die al gestemd hebben eerst en vooral bedanken ( en oja, vergeten te zeggen , waarschijnlijk kan je maar één maal stemmen) en voor de anderen die nog een stem zouden willen uitbrengen, in het onderstaande postje staat alle uitleg die je nodig hebt.

Ik ga vlug nog eens een blogronde doen.

xx sil

vele groetjes

metoyou011

 

20:22 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Sil goed nieuws, liefs

Gepost door: viv | 24-03-07

alles thuis ok broetje terug ? Liefs viv

Gepost door: viv | 25-03-07

De commentaren zijn gesloten.