23-01-07

heyz

eindelijk nog eens terug. Ondertussen heb ik mijn sb van CW al terug gehad en ik heb 12/20. Ik ben erdoor, ben dus wel blij. In het weekend ben ik dan naar de fuif geweest en ik heb echt een zalige avond beleefd. Nog nooit was het zo zalig. Liep de dag daarna heel de tijd op wolkjes. Vrijdag hadden we ook weer zwemmen en deze keer heb ik wel meegezwommen. Het was reddend zwemmen, met kleren aan, ik vond het eigenlijk wel nog leuk. Vandaag het eerste uurtje weer Ge, dan Frans. Daarna twee uurtjes CW en we houden ons nu bezig met filosofie. Eigenlijk nog nie zo simpel. Onze leerkracht weet altijd wel weer een antwoord. En dat is echt niet handig en leuk. Deze namiddag nog wiskunde en nederlands. En daarna nog twee uurtjes Semenarie en dan hadden we onze tweede gitaarles. Ik speel dus akoestische gitaar. Wil eigenlijk al heel lang gitaar spelen, maar dan eigenlijk elektrische , maar je moet ergens beginnen hé. Vorige les was echt wel simpel, maar deze les was al wat moeilijker. Die dingen allemaal combineren, mijn vingers weigerden soms wel eens :-p . Nu ga ik jullie weer laten. Mss nog vlug even op bepaalde blogjes binnenspringen.

xx sil

vele groetjes

hello kitty2

 

20:02 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Hey Sil En waarom was het zo leuk op de fuif?
Jaja , zeg het maar hoor. :-p

Elektrische gitaar , dat moet wijs zijn als je dat kan he , maar inderdaad , je moet ergens mee beginnen he.

Maak er nog een fijne woensdag van (of wat er nog van overschiet).
groetjes

Gepost door: cica | 24-01-07

Later kun je nog op de elektrische gitaar beginnen als je de kans krijgt ,zeker doen ;groetjes

Gepost door: Franky | 24-01-07

...... hmm een fuif en op wolkjes lopen? haha verliefd, verloofd of al getrouwd?
groetjes

Gepost door: mama van 2 | 25-01-07

ja mijn oudste dochter speelt al vanaf haar 7 jaar viool. Intussen speelt ze ook gitaar en keyboard en zingt ze in haar band. Inderdaad, je moet ergens beginnen, he, de volgende stap zal wel snel volgen.

Gepost door: beesken | 25-01-07

Hé ! Hoe leuk, Silke, om je nog eens tegen te komen via het internet en zelfs te lezen over jullie bezoekje aan Fran ! En haar ogen zijn alleen maar groter en mooier geworden hoor !
Je titularis van het 3de !!!

Gepost door: Anja | 25-01-07

hallo Sil, fijn dat je een instrument speelt. Daar kun je leren je gevoelens te uiten.Doe maar flink je best dan komt die elektricsche gitaar er ook wel.enne heb je nog van die zalige avonden en op wolkjes lopen?

Gepost door: magda | 26-01-07

LO les Met kleren aan zwemmen? Bij ons was het altijd hetzelfde ... in het water springen 25 door in schoolslag en 25m terug in crawl ... degene die niet mochten zwemmen moesten het aantal baantjes tellen di we hadden gezwommen. De turnles was ook al niet veel soeps ... af een toe een beetje beuloefeningen (dril zeg maar) ... altijd lendeslag ... heb ik trouwens nooit gekunnen ... en daarna volleybal. Ooit kregen we eens basket op het examen, we hadden een gans jaar geen basket gehad :-)

Groetjes, P.

Gepost door: Novemberboy | 28-01-07

fuiven! toevallig ook niet de nacht van de torhoutenaere hé?:p :p zoals Romina ;-)

Gepost door: Lienie | 28-01-07

Met kleren aan zwemmen Silke ? Lekker, vooral met mijn spijkerbroek aan vind ik kicken.

Gepost door: sanne | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.