20-12-06

heyz

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! De examens zitten erop. Nuja, hetgeen erop volgt, het rapport, is niet veel leuker. Ik krijg heel erg vaak de vraag wat ik ervan denk, maar zoals elke keer heb ik er weer geen idee van. Het enigste dat ik hoop is dat mijn punten niet te slecht zijn en dat ik nu nog niet het nieuws krijg dat ik al aan mijn 75 tekortpunten zit hoor!!! Vandaag hadden we het laatste mondeling examen en het was een hele leuke om mee af te sluiten, nl. godsdienst. Vooral als je weet dat je niet minder dan 70% kan hebben hé ;-)

En normaal gezien moest ik pas om 11u maar ik was er 20 na 10 al vanaf. Onze leerkracht lag voor op schema en vermits er op een bepaald moment geen anderen meer aanwezig waren die normaal voor mij moesten ben ik dan maar gegaan hé . We mochten zelfs onze cursus bij ons houden en daar dan onze vraag in zoeken en dan bij hem gaan zitten en wat praten erover. Dan deze middag wat gaan eten en in de namiddag nog wat in het stad gelopen . En een Bacardi Breezer gedronken. Om het toch wat te vieren hé . Vanavond dan nog even bij papa geweest en mijn zusje was heel erg lief. Ze wou  heel de tijd bij mij zijn. Vertederend!!! Ben ook weer in iets geslaagd wat maar niet bij papa en Carine wou lukken om haar te laten zeggen. Nu ga ik jullie laten en nog eens een groot stuk van mijn blogronde proberen te doen.

xx sil

vele groetjes

19

 

20:05 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hey, geniet met volle teugen van je welverdiende vakantie! Bij mij begint de blok nu pas... Maar vanaf nu zal het wel weer snel gaan!

Groetjes

Gepost door: CIA | 20-12-06

:-) dan is het nu genieten van je vakantie :-)
nog en fijne avond verder Silke
groetejs

Gepost door: Borriquito | 20-12-06

veel suc6! Hey Sil

Suc6 met je rapport hé. Vrijdag is dé dag zeker?
Je kan alvast een beetje beginnen genieten van de vakantie sè.

Groetjes patsy

Gepost door: patsy | 20-12-06

*** 'k Hoop op het beste voor je, wat je rapport betreft.
See you, inderdaad, tomorrow!:p

Groetjes x

Gepost door: Soulmates | 20-12-06

Hopelijk.. heb je goede punten;groetjes en een prettige vakantie..

Gepost door: Franky | 21-12-06

Leuk voor je dat de examens eindelijk gedaan zijn (bij mij moeten ze nog beginnen, snif)! Geniet nu maar van een deugddoende vakantie!
Het einde van de examens gaan vieren in het middelbaar vond ik altijd zo geweldig leuk. Met heel de klas op café gaan vieren en dan beginnen drinken op een nuchtere maag... Dat was meestal niet zo verstandig maar dikwijls wel lachen geblazen :-D

Nog een fijne dag en een fijne vakantie!!

Gepost door: Mama van Yasmina | 21-12-06

8 000 staat er nu op je tellerke
proficiat Silke !!!
en je krijgt zo dadelijk een vermelding op mijn blog
nog een fijne avond verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-12-06

De commentaren zijn gesloten.