09-12-06

heyz

vandaag alweer zaterdag.  Maar eerst even over gisteren, het was weer een leuk dagje. Eerst hadden we PO , waarin we zelf wat mochten doen met kubussen, tekenen enzo. Daarna hadden we ons Frans mondeling, dat ging wel niet supergoed maarja. Daarna Aardrijkskunde (bah, bah , bah en nog eens bah!!) en nog een uurtje Wiskunde. In de namiddag hadden we Lo en we zijn nu al een paar weken bezig met een toernooi te spelen . Iedereen moet tegen iedereen van de klas gespeeld hebben. Maar het was deze week de laatste week en er waren er dus al vrij veel volledig klaar . Dus we hebben dan dubbelspel gespeeld. Romina, E., D. en ikkeuh. En heel de tijd wisselen, eerst speelden Romina en ik samen en we hebben ons echt wel goed geamuseert. Dat pluimpje komt dan af en dan verwacht je allebei dat de ander het wel zal doen. En dan sta je daar mooi . Zo allebei heel dom naar elkaar te kijken met het pluimpje tussen ons op de grond. Ahja, dat is wel eens enorm leuk. Daarna nog een uurtje Cw en we hebben afgesloten met de bespreking van onze foto-opdracht. Ik heb 18/30 en ben eigenlijk wel tevreden want ik vond mijn foto helemaal niet zo goed. Maar dan heb je hele mooie foto's en die kregen maar 16/30. Wel wat erg vond ik. Ahja, wat doe je eraan hé. Dan over vandaag. Deze namiddag zijn we zoals gewoonte weer naar oma geweest en hebben dan boodschappen gedaan.Maar vandaag wou mama ook eens naar de Fun om te kijken naar de kerstspulletjes. Onze kerstboom staat er al , maar onze kasten moeten nog versierd worden. En de Fun is daar opgesplitst in twee delen, de ene kant al het speelgoed en dan de andere kant van de straat de tuinmeubelen en de babyafdeling en nu ook de kerstspullen. Ik heb dan maar gekeken naar de babyspulletjes. Zalig vind ik dat. Ik verlang al naar de tijd dat ik er zelf heb. En dan al die snoezige jurkjes enzo. Of dan zo drinkbekertjes met Snoopy op of Nijntje. Zalig!!! Maarja, toch best nog eventjes wachten hé en me wat focussen op mijn studies. Zal beter zijn . Nu ga ik jullie weer laten .

xx sil

vele groetjes

en voor morgen: een fijne zondag aan allen gewenst

forest

 

20:50 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

:-) 't is nog wat te vroeg om daar aan de beginnen hé Silke :-)
je hebt nog tijd genoeg
nog een fijne avond verder
groetejs

Gepost door: Borriquito | 09-12-06

Misselijk... Hey Silke, bedankt voor je medeleven op mijn blogje. 'k Voel me al een klein beetje beter dan gisteren maar 't is nog lang niet over. Hopelijk voel ik mij morgen stukken beter want dan gaan we gaan chique gaan eten voor mijn schoonvader zijn 70ste verjaardag. Ik ben al geen grote eter en de laatste dagen terwijl ik ziek ben krijg ik amper twee boterhammetjes door mijn keel. Ik zal morgen afzien. Vanaf vanavond 5u tot morgenmiddag eet ik niets meer en hopelijk krijg ik morgen toch iets binnen van het dure menu. Want ik denk niet dat ze het zullen appreciëren mocht ik bijna niets eten.
Oh ja, 'k heb ook jou linkje bij mijn favoriete blogs gevoegd en als je een leukere tekst weet voor erbij moet je maar iets laten weten dan zal ik het wijzigen.
Groetjes,
Jessica.

Gepost door: Jessica | 09-12-06

Oh ja... Wat die babykleertjes betreft... Wacht nog maar efkes en geniet maar eerst van je vrije leven zonder de zorgen van een kindje. Trouwens je hebt een klein zusje. Da's toch net zoals je eigen kindje? Je kunt er alle leuke momenten mee beleven en als je wilt uitgaan geef je haar gewoon terug aan je moeder. Makkelijk hé. 'k Wou dat ik dat ook kon doen ;)

Gepost door: Jessica | 09-12-06

oh LO ik herinner me nog hoe ik badminton haatte! blij dat ik daar van verlost ben!!!
succes met je examens!

Gepost door: Lienie | 10-12-06

Vele.. groeten en amuseer u deze week;groetjes

Gepost door: Franky | 11-12-06

dank je dank je wel ik heb nu ook een blogje tof hé

Gepost door: Moonray | 11-12-06

Pieps... Waarschijnlijk zit jij nu ook in de examens... Ik wens je echt superveel succes toe!!!
Kusje

Gepost door: Veronique | 13-12-06

De commentaren zijn gesloten.