15-11-06

heyz

vandaag leuk dagje gehad. Deze morgen wat minder goed gestart maar dat is al snel door al het goede overstemd geweest. In Nederlands kregen we te horen dat we een fuif mogen organiseren , hoi hoi!!! En dan deze middag gehoord dat mijn kamer aangepast gaat worden enzo. Er wordt een kastje weggedaan en in de plaats daarvan komt er een hele ruime bureau , zodat ik goed kan leren en genoeg plaats heb. We gaan er een echte tienerkamer van maken. Zal wel moeilijk afscheid worden van al mijn knuffeltjes. Elke knuffel heeft wel een speciale betekenis voor mij. Kzal ze allemaal in mijn bed moeten droppen hé.Maar dan moet ik een nieuwe plaats zoeken om te slapen eigenlijk , ook weer geen oplossing . Ook de keuken wordt heringericht. De oude keukenkasten eruit, nieuwe erin (mama wil meer overzicht) en onze oude tafel gaat ook weg en in plaats daarvan gaan we een hoog blad installeren om met barkrukken aan te zitten om te eten enzo. Dan deze namiddag naar het verjaardagsfeestje van Jenka geweest, was heel erg leuk. Er waren maar liefst 10 kids. Vrij druk dus. Maar het was leuk en soms heel erg lawaaierig. Nu ga ik jullie weer laten hoor!!!

xx sil

vele vele groetjes

baby pooh

 

20:53 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

amai het lijkt wel of je ma in een midlifecrisis (of nog erger de menopauze) zit!!
Best niet teveel in de weg lopen, haha!
groetjes,

Gepost door: repelsteel | 16-11-06

Bye bye knuffeltjes! :-)
Je zal er nog wel een laatsje voor vinden hoor.
Heb ook knuffels van vroeger die ik niet wegdoe , mag iedereen op zijn kop gaan staan , die blijven bij me. :-)
Ik wens je een fijne vrijdag en alvast een prettig weekend toe!
groetjes

Gepost door: cica | 17-11-06

Bedankt... Sil om langs te komen op mijn blog. Ik ben echt blij met al die lieve berichtjes over het toekomstige broertje of zusje van Dante. Mag ik eens iets vragen? Wat vind je van je naam? Indien Dante een zusje zou krijgen hebben we al eens gedacht aan de naam "Silke" alleen heb ik wat schrik omdat het een verkleinvorm is. Ben jij blij met je naam?
Lieve groetjes,
Jessica.
P.S. Amaai, op 15 november heb je echt wel een heel drukke dag gehad. Maar het zag er ook een heel plezante dag uit. Geniet maar van je jong leventje want voor je het weet heb je 2 kindjes (grapje)

Gepost door: Jessica | 17-11-06

Amai dat wordt een hele reorganisatie! Zeg, en een fuif organiseren in Nederlands? Dat deden wij niet hoor! Bij ons was het altijd saaie kul!! :-D
Geniet van het weekend!!

Gepost door: Mama van Yasmina | 17-11-06

Je ma zal wel wat hulp kunnen gebruiken;amuseer u;groetjes van ons drietjes!!!!

Gepost door: franky | 18-11-06

Raar ... ... toch hé, iedereen wil graag vernieuwen, maar als het zover is, dan mussen we het "oude" al.
Hou ons toch op de hoogte hé, zoete groetjes Silke.

Gepost door: Breydel | 18-11-06

*** Ben blij dat de fuif uiteindelijk door gaat zenne!
En hier staat het ook vol met knuffels, maar die moeten niet weg. Herinrichten kan ik toch niet met zo'n kleine kamer :-)

Groetjes x

Gepost door: Soulmates | 18-11-06

De commentaren zijn gesloten.