10-10-06

heyz

hebben vandaag sportdag gehad,het was superleuk!!! Vanmorgen moesten we om 8u aan de parking van het zwembad staan en zoals gewoonlijk was ik weer net op tijd, mijn mama kan toch soms zo ambetant zijn hé. Wat ik wel enorm super vond was dat ik daar Sfiej trof, lief hé!!! Ik had ze al 4 dagen niet gezien en miste haar enorm en was dan ook superblij dat ik haar zag!!! Dan maar vertrokken op sportdag. Eerst kajak, daarna vlotten waarbij ik op het goede vlot zat en andere de pech hadden dat hun vlot doorkraakte. En wij maar lachen natuurlijk. Daarna boogschieten, viel wel nog mee en daarna een mengeling van teambuilding en speleobox. In de speleobox heb ik niet gedurft, ben er eens ingeweest , mij krijgen ze daar geen tweede keer meer in hoor!!! Daarna heel lekker gegeten aan het water waar de plaatselijke waterbewoners ons wel graag es kwamen lastig vallen.In de namiddag nog mountainbiken wat ik zalig vond . Er waren er wel die een beetje zaagden en heel de tijd achter kwamen. Heb dan maar bij Romina gereden. Daar was het wat leuker, ze had een goed tempo en ze zaagde niet :-p Daarna nog reuzekano en hindernissenparcour. Maar het sfeertje zat er niet meer in, er was iets gebeurt bij de reuzekano die het wat verpest had en iedereen was al moe enzo dus veel is er niet van terechtgekomen . Het was dan ook wel een wat saai hindernissenparcour. Nuja, al bij al was het wel leuk hoor. Ik ben wel doodmoe!!! Nu ga ik jullie weer laten, gaan slapen denk ik.

xx sil

vele groetjes

hondje

 

22:05 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

....... kan me voorstellen dat je moe bent!! ik ben al moe door het alleen maar te lezen. groetjes en slaap wel. zorg maar dat je geen krampen in je benen krijgt haha.

Gepost door: mama van 2 | 10-10-06

:-) amaai nog niet, na zo'n een dag zal je heel moe zijn
geniet van je welverdiende nachtrust Silke
slaap lekker
groetjes

Gepost door: Borriquito | 10-10-06

Hé Silke! Nu ik terug wat hoop heb dat er nog wat te recupereren valt en nu ik, met de weinige middelen die ik voorlopig heb, wat heb kunnen prutsen aan een herfstdesign op mijn blogje, heb ik weer wat zin om te bloggen.
Ik wil dan ook niet nalaten je een bezoekje te brengen en je te bedanken voor je trouwe bezoekjes gedurende mijn 'stille' periode!
Ik wens je een fijne woensdag morgen!
Lieve groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 11-10-06

*** Vlotten was pure fun hé, haha!:D
Een sportdagje die niet snel vergeten wordt denk ik zo :p
Groetjes xx

Gepost door: Soulmates | 11-10-06

De commentaren zijn gesloten.