06-10-06

heyz

vandaag was er geen school, we hadden pedagogische schooldag. Wel leuk, zo hadden we verlengd weekend. Ben ik dan maar meteen mijn dagje goed begonnen met heel lang uit te slapen. Over de middag wat op msn gezeten en tijdens het eten nog wat verder gekeken naar een film waaraan ik gisteren begonnen was. Bruce Almighty, een mooie film vind ik zelf. Hmm, vandaag ben ik ook wel wat boos op mama,  Sfie mocht namelijk niet komen deze namiddag en dat vond ik echt klote!!! Toen ik deze namiddag uit pure verveling naar de radio zat te luisteren hoorde ik dat het Dag van de Glimlach was, nice try, maar niet zo goed gelukt vandaag. Gisteravond las ik in mijn bed nog de Girlz en toen ik bij de horoscoop aankwam las ik hem toch maar eens hoewel die normaal niet klopt voor mij, wat was ik verbaasd dat hij deze keer toch wel redelijk goed klopte. Niet alles natuurlijk, maar vrij veel. Dit is wat erin stond :

Tweelingen

Bloemetje

 

Twee verliefde ogen kijken in jouw richting maar als jij steeds de andere kant op blijft kijken, wordt het natuurlijk niks. Wees niet zo verlegen, kijk terug en wacht zijn volgende stap af. Als hij zijn mond opentrekt en er komt een vreemd piepend geluid uit of zijn adem ruikt niet fris, dan kun je het alsnog afkappen. Dat hij verliefd op jou is, wil overigens nog niet zeggen dat jij het ook op hem moet zijn. Omgekeerd geldt dat ook.Botert het de laatste tijd niet zo lekker tussen jou en je ouders? Dat ligt vast niet alleen aan hen! Koop een bloemetje voor je moeder en vraag of je iets voor haar kunt doen. Dat zal de sfeer thuis aanmerkelijk verbeteren. In het verkeer loert altijd gevaar, dus blijf uit je doppen kijken.

 

Liefde/Boys : neem rustig de tijd om te kijken wie er op je pad verschijnt.

School/werk:  Bepaal nu al het resultaat dat je met Kerstmis behaald wilt hebben.

Geld: Zoek een sponser, want zo gaat het niet langer met al die dure uitgaven.

 

Nu ga ik jullie maar weer eens laten, nog wat chatten en nog een blogronde doen waarschijnlijk.

xx sil

vele groetjes

smile2

 

 

 

21:47 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) weeral vakantie en geen school :-)
een prettig weekend hé Silke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 06-10-06

Sil had dat vroeger ook dikwijls dat het niet klikte....gelukkig gaat dit over hahaha...liefs viv

Gepost door: viv | 06-10-06

Yeet,ge zit echt supersjiek en joen blog is ook super moja sorry mo kein lik nie zoveel te zegn mo nog veel geluk in de liefdeNwly

love ya

just be smoke free

I love you

Gepost door: Broerke | 06-10-06

Sil Wens je een goede zonnige zaterdag toe een dag om nooit te vergeten.
Vele groetjes

Gepost door: Adriën | 07-10-06

ja, das klote... Ik zou het ook klote gevonden hebben moesten mijn vriendinnen plots niet mogen afkomen, of als ik eens niet weg mag gaan kan ik ook erg kwaad worden...Ja, ik weet het, een zwaar thema, maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn.

Gepost door: Lien | 07-10-06

De commentaren zijn gesloten.