25-09-06

heyz

vandaag weer maandag , wat zoveel wil zeggen als school. In de voormiddag heb ik me heel goed geamuseerd eigenlijk, ik heb twee keer plat gelegen van het lachen. De eerste keer tijdens godsdienst samen met Romina en de tweede keer met Hannah tijdens Natuurwetenschappen. Wat is school toch fijn. In de namiddag ook nog toets gehad van Engels en ik heb hem vrij goed gekunnen voor hetgeen ik er maar aan geleerd had. Nu maar wachten op die punten. In MO moesten we zingen , amai zu. Dit werd dan vooraf gegaan door ademhalingsoefeningen, de juiste houding rechtstaand en zittend.Al zo een dingen. Ook hier werd er wel eens gelachen. Daarna ons laatste uurtje van de dag , namelijk Geschiedenis. Hier kregen we onze punten terug van ons klein sb'tje maar ik ben wat gebuisd. Ik heb maar 4,5 op 15. Het weekend voor de toets had ik er niet echt veel aangeleerd omdat ik wat ziek was , dus daardoor die puntjes hé. Ik zal me wel extra goed beginnen inzetten voor dat vak want het is en blijft mijn struikelvak. Nu ga ik jullie laten want ik heb juist de oven horen piepen, mijn pizza is dus klaar!!! Vanavond kom ik wel nog eens terug om op blogronde te gaan. Tot dan!!!

xx sil

vele groetjes

 

18:23 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

**** Ha ha ha dat moet daar plezant zijn in die school, zou wel een willen komen kijken, naar al die daar plat liggen van te lachen.
Nog een goede avond verder.
Vele groetjes

Gepost door: Adriën | 25-09-06

*** kon ik ook maar eens lachen bij natuurwetenschappen , lol :-P

en ach, dat geschiedenis kan je ng ophalen he :-)

Gepost door: Glenn | 25-09-06

:-) In natuurwetenschappen bijna van je stoel gevallen é :-).

Groetjes en tot morgen é

Gepost door: Annelies | 25-09-06

.... oei dat is niet zo goed gescoord hé meis maar euh ik had vroeger gewoon een bloedhekel aan dat vak. waarom moest ik dat allemaal weten het is toch al gebeurd!! zo'n houding had ik dus ook in de klas haha en ben meerdere malen naar de directrice gemoeten. groetjes

Gepost door: mama van 2 | 25-09-06

heykes Hey Sil, ik zag dat je m'n blog bezocht dus werd ik natuurlijk benieuwd naar de jouwe. Mooie kleurtjes. Ik zie dat je ook gek bent op de Just for You beertjes.
Wat heerlijk dat je nog zo jong bent en aan het begin van je leven staat!
Geniet ervan!
Groetjes,
Kali.

Gepost door: Kali | 26-09-06

De commentaren zijn gesloten.