20-09-06

heyz

vandaag weer een half dagje school gehad. Deze morgen gestart met NW (natuurwetenschappen) en dat was saai . Daarna hadden we twee uurtjes Nederlands , natuurlijk met een pauze ertussen.  We kregen te horen dat we de boekenbeurs niet zouden gaan bezoeken( iemand van de klas had dit gevraagd en ik vind het eigenlijk wel heel erg jammer dat het niet doorgaat!!!) maar we gaan in de plaats daarvan es naar de bib van Brugge, wat ik ook wel leuk vind eigenlijk want ik vind lezen heel erg leuk. We hebben de laatste tijd in Nederlands een literatuurlijst bekeken en der zijn nog vrij veel boeken die me aanspreken. We hebben dan ons voormiddagje afgesloten met Godsdienst. Vanmiddag ben ik naar de kapper geweest en ik ben blij met het resultaat, het is versneden geweest.  Nu nog een verslagje over gisteren , afgezien van één feit was het een superdagje voor mij. De hele dag op school was wel leuk en toen de school gedaan was heeft B. nog even een eindje met mij meegewandeld en zo hebben we nog veel gepraat. Was wel leuk. Daarna ging ik met S. en H. naar de auto en toen we daar aankwamen gebeurde er juist een ongeluk. Een auto trok midden op de weg zijn handrem op en wilde zo draaien en een jongen met een brommertje is er recht opgeknald. De jongen was niet echt erg gekwetst dus dat was wel nog goed. Maar die bestuurders van de auto (ook een stel jonge gasten) wilden het onder elkaar regelen. Maar een getuige heeft daar een stokje voor gestoken en de politie gebeld. Wij zijn dan ook nog gebleven omdat wij het ook gezien hadden. Plots kwam er dan nog een jongen toe die ik kende van op de boksauto's . Was wel es leuk om terug te zien. Zo hebben we nog een eindje staan praten. Toen de politie arriveerde moesten we geen getuigenis afleggen , ze hadden genoeg met één. Dan eindelijk naar huis en na het eten ben ik naar buiten geweest. ik had afgesproken met L. We hebben dan wat gewandeld en op een pleintje gezeten en toen het donker werd hebben we naar de sterren gekeken en ik was zodanig geboeid dat ik nooit gemerkt had dat mijn hond vanzelf naar huis was gelopen (gelukkig niet ver) Het was wel leuk en ik heb veel bijgeleerd over de Kleine Beer, Grote Beer enz. Nu ga ik jullie laten , we moeten bijna eten en ik zou graag nog wat blogjes kunnen bezoeken ook.

 

 

 
 

18:41 Gepost door xxx sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Blijkbaar... Had je gisteren dan wel een gezellige avond hé ;-)
Ik wens je voor vandaag ook een fijne avond!!!
Kusje

Gepost door: Veronique | 20-09-06

een leuke avond nog! dat moeten we geloven dat je enkel naar al die sterren hebt gekeken gisterenavond!!!

Gepost door: magda | 20-09-06

mooi... blogje heb je. 'k Ben even komen piepen...
Groetjes

Gepost door: Lucretia | 20-09-06

Fijn zeg ... De hond heeft het iets minder voor romantische avonden blijkbaar ... altijd leuk hé naar de sterren kijken ... ik hou er ook erg van ... het liefst aan een kampvuurtje, in de Ardennen, op m'n rug liggend in de eindeloze verte starend ... heel leuk is dat ...

Tot later, P.

Gepost door: Novemberboy | 20-09-06

*** Sterren, het boeit me ook wel, interessant als mensen op reis gaan ofzo, zeg ik meestal van: kijk s'avonds es naar de sterrenhemel, misschien kijk ik dan ook.. Voel je je weer ietsje verbonden en dat helpt wel als je iemand mist. :-))

Groetjes xx

Gepost door: Soulmates | 21-09-06

.... ik kijk regelmatig is even naar de sterren en laat m'n gedachten dan de vrije loop. groetjes

Gepost door: mama van 2 | 21-09-06

leuwk! Sterren kijken is altijd gezellig hé, zelfs als je er niets van kent...

Gepost door: Lien | 21-09-06

romantisch? Je bent een romantisch (s)zieltje. Misschien lopen we elkaar tegen het lijf in de Brugse bib...
Prettig weekend!

Gepost door: repelsteel | 22-09-06

De commentaren zijn gesloten.